ЛЕКСИКО-ПРАВОПИСНІ ПОРУШЕННЯ У СФЕРІ УКРАЇНСЬКОГО УРБОНІМІКОНУ ПОСТТОТАЛІТАРНОЇ УКРАЇНИ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті подається аналіз лексико-стилістичного стану сучасного українського урбонімікону. Значна увага приділяється вивченню культури та норм української мови.