УТВОРЕННЯ ТАКСИСНИХ ВІДНОСИН У СКЛАДНОПІДРЯДНИХ РЕЧЕННЯХ УКРАЇНСЬКОЇ ТА ФРАНЦУЗЬКОЇ МОВ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглянуто особливості таксисних відносин в процесі застосування лексико-граматичних, морфологічних та синтаксичних засобів організаціі висловлювання в українській та французькій мовах.