ЕЛІПТИЧНІ РЕЧЕННЄВІ СТРУКТУРИ В ЛАТИНСЬКІЙ МОВІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті комплексно проаналізовано та класифіковано синтаксичну категорію “еліпсис”, причини його появи та функціонування в латинській мові класичного періоду.