ОСНОВНІ ПІДХОДИ ДО АНАЛІЗУ МОВНИХ ДАНИХ У КОРПУСНІЙ ЛІНГВІСТИЦІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглянуто різновиди основних підходів до аналізу мовних даних у корпусній лінгвістиці. Зібрано ґрунтовний матеріал щодо наукових розвідок в цьому напрямку. Зосереджено увагу на Британському національному корпусі (BNC). Представлено деякі приклади з BNC. Подано рекомендації щодо здійснення успішного та ефективного корпусного аналізу.