ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТА СТРУКТУРНО-СЕМАНТИЧНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ АНГЛОМОВНОЇ БАСКЕТБОЛЬНОЇ ТЕРМІНОЛОГІЇ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Статтю присвячено дослідженню основних шляхів формування сучасної англомовної баскетбольної термінології. Визначено та проаналізовано найбільш поширені тематичні групи баскетбольних термінів, терміносполук і сталих виразів.