ТЕРМІНИ І ТЕРМІНОТВОРЕННЯ ЯК ВАЖЛИВІ КОМПОНЕНТИ ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНОЇ ЛЕКСИКИ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті подано теоретичні критерії морфологічних та семантичних змін в історії розвитку різноструктурних мов. Мета статті – відобразити основні поняття термінів і термінотворення, а також показати роль терміноелемента як важливого компонента професійної лексики.