ПРОДУКТИВНІ МОДЕЛІ ТВОРЕННЯ СКЛАДНИХ ІМЕННИКІВ В СУЧАСНІЙ АНГЛІЙСЬКІЙ ТЕРМІНОСИСТЕМІ (на матеріалі підмови із електротехніки) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Стаття комплексно аналізує продуктивні моделі творення складних іменників в електротехнічній галузі сучасної англійської терміносистеми, розглядає структурно-семантичні відносини між словами, які є комплексними основами новоутвореного складного іменника.