СЕМАНТИКО-ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ТЕРМІНА НАСТІЛЬНОГО ТА ВЕЛИКОГО ТЕНІСУ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті здійснено структурно-семантичний аналіз термінів сфери тенісу. Увагу зосереджено на дослідженні функціонування термінів, та їх лексико-семнтичних процесах: омонімія, синонімія та полісемія. Шляхом залучення згальновживаних слів простежено появу емоційно забарвлених термінів-професіоналізмів.