СПЕЦИФІКА ФУНКЦІОНУВАННЯ ТЕРМІНІВ ПІД ВПЛИВОМ КОНТЕКСТУ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглядаються особливості функціонування юридичних термінів у текстах публіцистичного характеру. Аналізується вплив контексту на значення терміна, зокрема на його конотативні прирости.