КОЛОРОНІМИ У ТЕРМІНАХ РОСЛИННИЦТВА СУЧАСНОЇ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Стаття присвячена вивченню кольоропозначень при формуванні термінів рослинництва сучасної німецької мови. Розглянуто основні види та функції використання колоронімів при творенні основ складних іменників-термінів.