ДІАЛОГ МИНУЛОГО І СУЧАСНОГО У РОМАНАХ ОКСАНИ ЗАБУЖКО “МУЗЕЙ ПОКИНУТИХ СЕКРЕТІВ” ТА МАРИНИ ЛЕВИЦЬКОї “КОРОТКА ІСТОРІЯ ТРАКТОРІВ ПО-УКРАЇНСЬКИ” (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Предметом статті є дослідження діалогу минулого і сучасного, а також визначення типологічних збігів у реалізації теми та інтенційної спрямованості романів О. Забужко “Музей покинутих секретів” і М. Левицької “Коротка історія тракторів по-українськи”.