РОЛЬ ПИСЬМЕННИЦЬКОГО ЕПІСТОЛЯРІЮ В УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ВЗАЄМИНАХ КІНЦЯ ХІХ СТОЛІТТЯ: НА МАТЕРІАЛАХ ЛИСТУВАННЯ І. ФРАНКА ІЗ Е. ОЖЕШКО (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглянуто роль письменницького листа як одного зі способів міжкультурної комунікації в контексті українсько-польських літературних взаємин кінця ХІХ століття. Дослідження здійснено на матеріалі листування Івана Франка із польською письменницею Елізою Ожешко.