ФОРМИ ХУДОЖНЬОГО ЧАСУ У РОМАНАХ МАРКА ВОВЧКА ТА ДЖОРДЖА ЕЛІОТА (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглядаються форми художнього часу в романах Марка Вовчка та Джорджа Еліота. Автор розглядає типологічні аналогії та відмінності в структуруванні художнього часу досліджуваних творів.