АНІМАЛІЗАЦІЯ – ДІЮЧИЙ ПРИЙОМ СТВОРЕННЯ КОМІЧНИХ ОБРАЗІВ У ПРОЗІ О. ГАКСЛІ ТА РОМАНІ В. ВИННИЧЕНКА “СОНЯЧНА МАШИНА” (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Стаття присвячена дослідженню прийому “анімалізації” у прозі Олдоса Гакслі та романі Володимира Винниченка “Сонячна машина”. Увагу акцентовано на художніх особливостях втілення даного прийому для моделювання комічних образів.