ПОСТМОДЕРНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПОЛІКОДОВОГО ХУДОЖНЬОГО ТЕКСТУ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті простежено визначальні ознаки полікодового художнього тексту в сучасній англійській літературі. Зазначено способи інтеграції іншокодових включень в художній текст