ФЛОРИСТИЧНА СИМВОЛІКА В ЛІРИЦІ ФРАНЦУЗЬКИХ ТА РОСІЙСЬКИХ СИМВОЛІСТІВ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті досліджується рослинна символіка, що стала невід’ємною складовою творчості французьких і російських символістів кінця XIX – початку XX століття на тлі загальноєвропейських тенденцій.