ФЕМІНІСТИЧНА НАРАТОЛОГІЯ: ОПОВІДНИЙ ТЕКСТ ЯК ОБ’ЄКТ КОНТЕКСТУАЛЬНОГО АНАЛІЗУ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті представлено передумови виникнення та основні риси “феміністичної наратології” – одного із провідних підходів у сучасній теорії літератури.