ПСИХОЛІНГВІСТИЧНІ ПЕРЕДУМОВИ ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОї КОМПЕТЕНТНОСТІ КУРСАНТІВ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Стаття присвячена виокремленню та обґрунтуванню комплексу психолінгвістичних умов, які забезпечують формування іншомовній комунікативній компетентності майбутніх офіцерів.