ЛЕКСИКО-СЕМАНТИЧНА ГРУПА ДІЄСЛІВ БУТТЯ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті здійснено порівняльний аналіз лексико-семантичних класифікацій дієслів буття в українському та зарубіжному мовознавстві. Окреслено основні характеристики дієслів буття. На прикладі цієї лексико-семантичної групи дієслів продемонстровано, як можна визначити, чи всі лексико-семантичні варіанти досліджуваного дієслова належать до однієї лексико-семантичної групи.