ЧИ Є ТЕМП ТА СЕГМЕНТАЦІЯ МОВЛЕННЯ ІРЛАНДЦІВ ДИФЕРЕНЦІЙНИМИ ПРОСОДИЧНИМИ МАРКЕРАМИ? (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Статтю присвячено дослідженню сегментації і темпоральних особливостей мовлення носіїв ірландської англійської. Проведене дослідження базується на аналізі співвідношення синтагм різної тривалості, а також швидкості вимовляння з урахуванням гендерної та вікової належності ірландців