СТРАТЕГІЯ ЗАЛУЧЕННЯ ЧИТАЧА ДО СПІВПРАЦІ З АВТОРОМ У СУЧАСНОМУ АНГЛОМОВНОМУ ДИСКУРСІ ПРОГРАМУВАННЯ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті Винник О.Ю., Рубель Н.В.“Стратегія залучення читача до співпраці з автором у сучасному англомовному дискурсі програмування”запропоновано аналіз мовних засобів впливу на психоемоційну сферу адресата в англомовному дискурсі програмуванняяк одному з видів професійного дискурсу. Виявлено різноманітні структури діалогізації та інші риторичні прийоми, які надають текстам англомовного дискурсу програмування характеру дружньої бесіди автора з читачем.