МЕТАФОРИЧНО-АСОЦІАТИВНІ ПАРАЛЕЛІ У ФОРМУВАННІ СУБСТАНДАРТНОЇ ЛЕКСИКИ ТА ФРАЗЕОЛОГІЇ АНГЛІЙСЬКОЇ, УКРАЇНСЬКОЇ ТА РОСІЙСЬКОЇ МОВ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Статтю присвячено аналізу лексичних та фразеологічних одиниць в українському, російському та англійському мовному субстандарті, що мають в своїй семантичній формі схожі або ідентичні метафоричні асоціативні паралелі. Пропонується класифікація таких лексичних та фразелогічних одиниць за лексикосемантичними групами.