ПРЕЦЕДЕНТНИЙ ХАРАКТЕР ФУНКЦІОНУВАННЯ ЕКСПРЕСИВНО-КОМУНІКАТИВНОЇ ФРАЗЕОЛОГІЇ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ У ВЕБ-СЕРВІСАХ ЗАПИТАНЬ І ВІДПОВІДЕЙ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті аналізується функціонування фразеологічних експресивів та комунікативів сучасної німецької мови в асинхронній Інтернет-комунікації (на прикладі веб-сервісів запитань і відповідей). Аргументується розгляд цих одиниць як прецедентних феноменів емоційно-оцінної концептосфери німецької лінгвокультури.