ТЕКСТ ЯК ОСНОВНИЙ ЗАСІБ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ЯК ІНОЗЕМНОЇ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто текст як основний засіб навчання української мови іноземними студентами. Текст є одиницею представлення мовного матеріалу, оскільки вивчення мови на основі текстів є найбільш традиційною формою. Проаналізовано необхідність використання у процесі навчання чужої мови різних культурологічних текстів.