ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНОЇ АМЕРИКАНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ ЯК ЗАСОБУ ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті йдеться про використання художніх творів сучасної американської літератури під час вивчення англійської мови. Аналізується поєднання мови та літератури та різні рівні розуміння тексту. Наголошується важливість читання для оволодіння студентами мовних спеціальностей комунікативними навичками шляхом засвоєння граматичних та лексичних норм сучасноїанглійської мови.