ПОТЕНЦІАЛ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ ПРИ НАВЧАННІ АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена ролі самостійної роботи в процесі саморозвитку та самоосвіти студентів при навчанні іноземної мови. У статті обґрунтовано особливе значення самостійної роботи при навчанні іноземної мови у ВНЗ в рамках компетентностей моделі освіти. Представлені різні підходи до визначення самостійної роботи. Розглянуто вплив мотивації студентів на результат самостійної роботи, фактори, які сприяють на її ефективність.