ПРАКТИЧНА СПРЯМОВАНІСТЬ КУРСУ «МОВА ЗАСОБІВ МАСОВОЇ КОМУНІКАЦІЇ: ІСТОРІЯ І СУЧАСНІСТЬ» У СИСТЕМІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ФІЛОЛОГІВ – ФАХІВЦІВ ІНФОКОМУНІКАЦІЙ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто особливості викладання курсу «Мова засобів масової комунікації: історія і сучасність» у філологів – майбутніх фахівців інфокомунікацій. Запропоновано завдання, які сприятимуть розвиткові критичного й творчого лінгвістичного мислення.