ҐЕНДЕРНИЙ ВИМІР У НЕВЕРБАЛЬНІЙ МІЖКУЛЬТУРНІЙ КОМУНІКАЦІЇ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті описуються і класифікуються невербальні елементи міжкультурної комунікації, які стосуються просторових уявлень і гаптики, з акцентом на ґендерний вимір спілкування в офіційному стилі.