СИСТЕМА ОБРАЗІВ-СИМВОЛІВ В СУЧАСНІЙ КОРЕЙСЬКІЙ ДИТЯЧІЙ ПОЕЗІЇ ХХ СТОЛІТТЯ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті досліджується система образів-символів в сучасній корейській дитячій поезії ХХ століття. В роботі проаналізовані вірші для дітей та розглянута система образів. В сучасному літературознавстві існує досить мало емпіричних досліджень присвячених дитячій корейській літературі.