КОНЦЕПТОСФЕРА «РАДІСТЬ» В УКРАЇНСЬКІЙ ТА АНГЛІЙСЬКІЙ ЛІНГВОКУЛЬТУРАХ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті проведено порівняльний аналіз засобів вербалізації та структури концептосфери РАДІСТЬ в українській та англійській лінгвокультурах на матеріалі системних даних досліджуваних мов, а саме етимологічних, тлумачних і фразеологічних словників, а також словників дериватів, синонімів, антонімів і паремій.