ФОРМУВАННЯ МОВНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ У ГУМАНІТАРНІЙ СКЛАДОВІЙ ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ НАУКОВОГО СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Проаналізовано типові порушення, які найчастіше виникають в усному та писемному мовленні, зазначено, що в підготовці науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів пріоритетним напрямом повинна бути гуманітарна складова, яка є важливою у формуванні мовних компетентностей, розроблено теоретичні положення та практичні рекомендації з удосконалення мовленнєвої компетентності в процесі підготовки здобувачів наукового ступеня доктора філософії