КОНФЛІКТ ЛЮДИНИ Й ОТОЧЕННЯ: ЕВОЛЮЦІЯ ГЕРОЯ У ТВОРАХ ГЕРМАНА ГЕССЕ (НА МАТЕРІАЛІ ТВОРІВ «СТЕПОВИЙ ВОВК», «ГРА В БІСЕР» ТА «СІДДХАРТХА») (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена дослідженню проблеми авторської інтерпретації соціально важливих феноменів для німецько-швейцарського письменника Германа Гессе, зокрема йдеться про еволюцію персонажів в умовах аксіологічної кризив інтелектуальній прозі майстра слова.