КОНКРЕТНІ ТА УЗАГАЛЬНЕНІ СМИСЛИ ЗАГАЛЬНИХ ІМЕН У ВИСЛОВЛЮВАННЯХ СУЧАСНОЇ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
В англійській мові, яка опирається на систему артиклів, конкретність або узагальненість смислу загального імені у висловлюваннях залежить від семантичних, синтаксичних, граматичних, прагматичних і логічних факторів. Приведені критерії, за якими визначається конкретний і узагальнений смисл загальних імен в англомовних висловлюваннях.