КОСМОГОНІЧНА КОНЦЕПТОСИСТЕМА У ХУДОЖНІЙ МОВІ БОГДАНА-ІГОРЯ АНТОНИЧА (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті здійснене моделювання вербалізації космогонічної картини світу в поетичних текстах видатного українського письменника Богдана-Ігоря Антонича у контексті концептуальної картини світу в мові українських поетів-символістів. Визначене функціонування провідних космогонічних концептів як модуляторів міфопоетичного універсуму авторської художньої мови.