ЗАСОБИ СТИЛІСТИЧНОГО СИНТАКСИСУ В РОМАНІ Р. ВАЛЬЗЕРА «РОДИНА ТАННЕР» (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті досліджено особливості синтаксичної організації роману Р. Вальзера «Родина Таннер». Розглянуто функціонування внутрішніх монологів та невласне-прямого мовлення у наративній структурі тексту. Визначено багатослів’я як стилістичну якість мови роману. Встановлено розширення та ускладнення синтаксичної структури тексту за допомогою перелічень, повторів, паралелізмів та періодів.