ЗНАЧЕННЯ КУРСУ “ІНОЗЕМНІ МОВИ У ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ” ДЛЯ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФІЛОЛОГІВ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
У статті розглядається значення курсу “Іноземні мови у освітньому середовищі” для підготовки майбутніх філологів. Пропонується коло питань, які слід розглянути: роль іноземних мов у житті людини, значення англійської мови як глобальної, зміст поняття “освітнє середовище”, використання IT, проблема підручника, раннє оволодіння іноземною мовою. У статті наводиться зразок підсумкової контрольної роботи для магістрів-філологів.