ВОЛИНСЬКА ВАРІАЦІЯ БІБЛІЙНОГО СЮЖЕТУ У РОМАНІ «ЯНГОЛ У СІРОМУ» Н. ГУМЕНЮК (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена аналізу роману «Янгол у сірому» Н. Гуменюк крізь призму реалізації в ньому авторської варіації біблійного сюжету про Каїна та Авеля на матеріалі вітчизняної історії І пол. ХХ ст.