Наративний метод у викладанні іноземних мов (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті висвітлені теоретичні принципи і основні характеристики наративного методу у вивченні іноземних мов.