БІБЛІЙНА ФРАЗЕОЛОГІЯ В УКРАЇНОМОВНИХ ТА АНГЛОМОВНИХ ОН-ЛАЙН ВИДАННЯХ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті ідеться про особливості використання біблійних крилатих висловів у популярних сучасних україно- та англомовних он-лайн виданнях. Розглянуто семантику та функції біблеїзмів у сучасному газетному тексті, відзначено особливості авторської інтерпретації традиційних виражальних засобів