АФІКСАЛЬНА НОМІНАЦІЯ ВІДАНТРОПОНІМНИХ ДЕРИВАТІВ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена вивченню антропонімів як складової частини мовної картини світу, а також дослідженню відантропонімних дериватів, які використовуються в сучасній англійській мові. Була зроблена спроба розкрити словотворчі особливості англійських відантропонімних дериватів та виділити їх основні типи.