Карнавальний дискурс у романі Ж. Жене «Богоматір квітів» (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті аналізується функціонування елементів карнавальної парадигми (хронотоп, гротескний образ тіла, символіка смерті-відродження, поетика карнавальних увінчань-розвінчань, профанацій та ін.) у романі Ж. Жене «Богоматір квітів»..