ВОСХОДЖЕННЯ АВТОРА У АНГЛОМОВНІЇ ХУДОЖНІЇ ПРОЗІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Статтю присвячено особливостям мови нетрадиційних оповідачів у англомовній художній літературі. Під новим кутом в статті висвітлюються питання про незвичні типи нараторів.