ФОЛЬКЛОРНИЙ ТЕКСТ У ВИМІРІ СУЧАСНИХ ЛІНГВІСТИЧНИХ ПАРАДИГМ (на матеріалі французьких віршованих творів для дітей ) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Статтю присвячено проблемам фольклорного тексту. Розглянуто основні етапи еволюції такого фольклорного жанру як лічилка, проаналізовано її основні функції, систематизовано наукові погляди мовознавців щодо класифікації текстів дитячих лічилок.