СТРУКТУРА ЛЕКСИКО-СЕМАНТИЧНОЇ ГРУПИ СОМАТИЧНИХ ДІЄСЛІВ В АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена дослідженню лексико-семантичних особливостей соматичних дієслів англійської мови. Увага зосереджена на підгрупах соматичних дієслів, що базуються на дієслівній класифікації Б.Левін за синтаксичними фреймами. За допомогою компонентного аналізу встановлено характерні особливості притаманні цим підгрупам соматичних дієслів