СПОСОБИ РЕАЛІЗАЦІЇ МОВЛЕННЄВИХ АКТІВ СПОНУКАННЯ В КОНТЕКСТІ КОМУНІКАЦІЇ (НА МАТЕРІАЛІ СУЧАСНОГО АНГЛІЙСЬКОГО МОВЛЕННЯ) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті досліджуються мовленнєві акти спонукання, аналізуються їхні семантичні, граматичні та прагматичні характеристики та з’ясовується роль даних актів в процесі комунікації. На прикладах сучасної англійської мови показано найпоширеніші способи реалізації мовленнєвого акту спонукання в контексті спілкування та як за допомогою них досягається бажана комунікативна мета.