ФРАЗЕОЛОГІЯ МОВИ ІСТОРИЧНОГО РОМАНУ РАЇСИ ІВАНЧЕНКО «ГНІВ ПЕРУНА» (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Досліджено особливості функціонування загальномовних сталих сполучень слів в історичному романі «Гнів Перуна», зокрема фразеологічних одиниць, організованих за моделлю підрядних і сурядних словосполучень. Виявлено, що найчисельнішою є структурно-граматична група дієслівних та прислівникових фразем, а менш уживаною – іменникових.