ЛІНГВОМЕТОДИЧНИЙ АСПЕКТ РОБОТИ З ФРАЗЕОЛОГІЧНИМИ ОДИНИЦЯМИ НА ЗАНЯТТЯХ З РКІ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
статті розглядається лінгвометодичний аспект вивчення фразеологічних одиниць щодо роботи на заняттях з російської мови як іноземної. Фразеологізми мають естетичну цінність, тому часто входять до складу навчального матеріалу. Тлумачення їхнього значення відбувається на дотекстовому рівні роботи. Фактичний матеріал статті налічує близько 50 різнорівневих мовних одиниць, відбір ідіом вівся за наявності слів з часовим значенням.