ІНТЕРВ’Ю В ДИСКУРСІ ГЛЯНЦЕВИХ ЖУРНАЛІВ: СУЧАСНИЙ СТАН (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Статтю присвячено аналізу лінгвальних характеристик інтерв’ю глянцевих журналів масмедійного дискурсу, окреслено дистинктивні ознаки інтерв’ю, як особливого жанру дискурсу глянцевих журналів, в прагматичному, структурному, змістовому, когнітивному, мовно-стилістичному аспектах.