ФОРМУВАННЯ МОТИВАЦІЇ СТУДЕНТІВ ДО ВИВЧЕННЯ КУЛЬТУРИ МОВИ З ВИКОРИСТАННЯМ ІКТ (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто проблему формування внутрішньої мотивації студентів до вивчення культури мови засобами інформаційно-комп’ютерних технологій. Визначено поняття мотивації, обґрунтовано шляхи підвищення мотивації до навчання засобами ІКТ. Описано особливості й переваги застосування з метою підвищення мотивації до навчання таких засобів ІКТ, як програми PowerPoint, Camtasia Studio, сервіси LearningApps, Kahoot, ThingLink, платформа MOODLE, відеохостинг YouTube.