МІСЦЕ ЛЕКСИЧНОЇ СЕМАНТИКИ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ЛЕКСИКО- СЕМАНТИЧНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ МАЙБУТНЬОГО СЛОВЕСНИКА (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті з’ясовано роль лексичної семантики в процесі формування лексико-семантичної компетенції майбутніх філологів. Доведено, що ефективність професійної підготовки словесників значною мірою пов’язана з використанням системи вправ і завдань, спрямованих на формування лексико-семантичної компетенції студентів-філологів через усвідомлення структури значення слова на комунікативно-прагматичних засадах.